Onze diensten

Administratieve services

De verbetering van uw rendement begint bij een goede financiële administratie. U heeft actuele en accurate cijfers nodig om uw onderneming te kunnen aansturen. Als u de cijfers van vandaag kent, weet u wat u morgen anders moet doen! Allereerst kunnen wij uw administratie volledig verzorgen. Dit kan bij u op locatie of bij ons op kantoor. Wij verzorgen dan uiteraard ook uw aangiften omzetbelasting en, indien van toepassing, uw opgaaf intracommunautaire prestaties. Wij stellen onze dienstverlening af op uw wensen en behoeften.

Een andere optie is dat wij periodiek uw administratie beoordelen of alleen de aangiften omzetbelasting en, indien van toepassing, uw opgaaf intracommunautaire prestaties verzorgen. U draagt dan zelf zorg voor het voeren van uw administratie.

Als aanvulling op het verzorgen van de financiële administratie kunnen wij op basis van de gevoerde financiële administratie managementrapportages opstellen. Deze managementrapportages vormen voor ons de basis om met u te kunnen sparren over het wel en wee van uw onderneming, zodat u in staat bent besluiten te nemen en wijzigingen door te voeren om het morgen beter te doen!

Liever persoonlijk contact?

Bel ons: 0418-631992